Sähköinen ajanvaraus

Yhteystiedot

Canin Care
Tmi Niina Forsblom
Y-2518622-7

IG: Canin Care

Ajanvaraus mieluiten viestitse/ whatsappilla. Myös osa vapaista ajoista varattavissa sähköisellä ajanvarauksella.

HUOM!
Osoite muuttunut 1.8. alk.:

Kirvesniemenranta 23
45370 Valkeala
(google maps löytää Kirvesniementie)

Koirahieronta/
Trimmaus/ Hammashuolto/
Kurssit ja luennot

Niina
niina (at) canincare.com
+358405923318

Uusimmat tuotteet

Happy Dog kuivalihat75g puolikuivaa lihanamua saa koiran kuin koiran "nuolemaan tassujaan".Lue lisää »

Mauri- mäyräkoira doboilemassa!

DOBO®:

Dobon® tarkoituksena on kehittää koiran keskittymiskykyä, ketteryyttä, tasapainoa, vahvistaa koiran (syvää) lihaksistoa ja auttaa koiraa myös venyttämään itseään eli poistaa mahdollisia lihasjännityksiä. Dobo-kurssilla® käytetään apuna munan muotoisia koiran fysiopalloja, joiden käyttö myös auttaa koiraa käyttämään kehoaan tasapuolisesti. Pallot on valimstettu materiaalista, jonka päällä tassut eivät luista ja ne kestävät painoa 400kg. pallot ovat paksumpaa materiaalia kuin perinteiset 'ihmisten pallot' ja muodoltaan koiralle sopivia. Palloista koiran kynsi ei mene läpi ja jos näin hassusti kävisikin pallo ei tyhjene äkillisesti johtuen erityisestä materiaalista.

Dobossa® on tarkoitus erityisesti pitää hauskaa yhdessä koiran kanssa.
Doboon kuuluu olennaisena osana myös ohjaajan pallon avulla tekemiä harjotteita.

Kurssilaisten suusta:

Doboilua jättiläisten kanssa

Yllytyshulluna päätin kokeilla doboa tanskandogin kanssa. Innostuin ajatuksesta, kun CaninCare/Niina tarjosi kolmen kerran minikurssin doboilun saloihin. Videon ja kuvien katsomisen jälkeen epäilin vahvasti miten tanskandogin kanssa dobo sujuisi, mutta päätin kokeilla nuoremman ja ketterän Penny-tytön kanssa kurssia. Ja niin vain vei doboilu mukanaan, on mahtava harrastaa koiran kanssa yhdessä lajia jossa molempien tasapaino kehittyy. Samalla yhteinen harrastaminen kehittää suhdettamme toimivammaksi entistä enemmän. Ja kyllä niitä olemattomia vatsalihaksiakin tuntui löytyvän heti ensi minuuttien jälkeen..
Päätavoitteena minulla oli koiran lihaksiston aktivoiminen ja tasapainon kehittäminen, mutta itseäni (ja kavereita) on myös kiva haastaa Niinan tunneilla. Jatkoimme siis kokeilukurssin jälkeen lähes samalla ryhmällä viikkotunneille ja nyt jokaisena torstaina kokoontuu ryhmärämä (tanskandogista tiibetinspanieliin) haastamaan ohjaajat ja koirat uusiin suorituksiin.
Suosittelemme doboilua kaikenkokoisille koirille ja ohjaajille! Kokeilin doboilua myös lähes 7v tanskandoggirouwa-Helmin kanssa, jolle taatusti tekee hyvää lihasten aktivointi iän karttuessa. Ehkä sitä pitää jatkossa osallistua kahdelle viikkotunnille, että molemmat koirat pääsevät harrastamaan....
Virpi & Lha Danes tanskandogit

Virpi & Penny

Katso lisätietoja Koirapalvelut- valikon alta kohdasta DOBOn viikkotunnit!