Yhteystiedot

Canin Care
Tmi Niina Forsblom
Y-2518622-7

Osoite:
Lassinkatu 13
45130 Koriala
(Kouvola)

Putiikki avoinna:
ma-to 15-18
Palvelut ajanvarauksella:
ma-pe 8-20

Yrittäjä:
Uimala/
Koirahieronta/
Trimmaus/ Hammashuolto/
Kurssit ja luennot
niina (at) canincare.com
+358405923318

Trimmaus
sini (at) canincare.com
+358505949191

Eläinfysioterapia
Heidi
+358445372368

Uusimmat tuotteet

Ruokaa ja herkkuja koiralleTilaa tästä lahjakortti kätevästi verkkokaupan kautta. Saat hetken kuluttua tilausvahvistuksenLue lisää »

Uutiset

4.6.2017KYNSIEN LEIKKUU 5.6. SIIRTYY 12.6.Lue lisää »8.11.2016Loppuvuoden ja alkuvuoden aikatauluja!Lue lisää »22.9.2016Avoimet ovet 25.9.2016Lue lisää »

Kymen Koirauimala

Kouvolan Korialaan sijoittuva uimala ja monitoiminen koira- alan osaamiskeskus on monen vuoden unelmien täyttymys.

Altaanamme on käytössä Skymirror Delta, joka on uima- allas teknologian edelläkävijä.
Altaan materiaalina on lasikuitu ja rungon sisällä on teräskehikko tukemassa rakennetta.

Altaan koko 7,5m x 3,4m.

Uittajinamme toimii koulutuksen saaneet koirahieroja ja koiran fyysisen kunnon kehittämisen ammattilaiset. Koirasi on varmasti taitavissa ja luotettavissa käsissä.
Uittaja varmistaa koiran oikean uimistekniikan oppimisen ja toisaalta näkee altaasta käsin paremmin koirasi edesottamukset. Kokeneenkin koiran kohdalla uittajan kanssa uimisesta tulee jouhevampaa ja mutkattomampaa.

Mitä mukaan uinnille?

  • Itsellesi vaatteet, jotka saavat kastua.
  • Sandaalit tai vastaavat, jotka saavat kastua.
  • Pyyhe.
  • Koirallesi soveltuva shampoo tarvittaessa. Meillä asiakaskäytössä kotimaiset Kamu koirashampoot.
  • Koirallesi panta, joka ei kurista kiristyessään, mutta pysyy jämäkästi kaulassa. Ei liikaa solkia tms. joihin voi satuttaa sormensa.

Altaan mittaus- ja huoltotoimenpiteet:

Altaamme vesi mitataan tarvittavista arvoista päivittäin, ja näin ollen tehdään myös tarvittavia toimenpiteitä mikäli mittaustulokset sitä vaativat, kuten ph- arvon ylläpito oikealla tasolla.

Aamu alkaa näytteiden otolla ja ilta loppuu veden hoitoaineiden lisäämisellä. Yön altaan pohjassa toimii imurirobotti, joka pitää huolen altaan pohjasta (hiekka ja karvajäämät). Lisäksi veden puhdistamisesta vastaan kvartsihiekkasuodatin, sekä kaksi erillistä lisäsuodatinta ja tokikin ihan manuaalisesti toimivat harja, haavi ja erilaiset sienet. Uusimmat hankintamme altaan ja veden puhtaanapitoa ajatellen ovat käsikäyttöinen pohjaimuri sekä UV- valo puhdistin. Lisäksi käytämme pintasuodattimessamme rasvankerääjiä.
Veden lämmitin hoitaa veden lämmön säätelystä (23-25.c).
Vettä vaihdetaan altaaseen puhdistusten yhteydessä tarvittaessa ja kokonainen altaan tyhjennys ja huolto tehdään kaksi kertaa vuodessa lomasesonkien aikana.

Jokaisen uimaan tulevan koiran omistajalla on suuri vaikutus altaamme yleisilmeen siisteyteen päivän aikana, jotenka toivomme huolellista koirien huuhtelua/ pesua ennen altaaseen tuloa.

Altaan äärellä voit nähdä konkreettisesti tehdyt toimenpiteet huoltopäivyristämme, joka on kaikkien kävijöiden nähtävillä.