Sähköinen ajanvaraus

Yhteystiedot

Canin Care
Tmi Niina Forsblom
Y-2518622-7

IG: canincare

Niina
niina (at) canincare.com
+358405923318
Käytössä myös whats app!

os.
Kirvesniemenranta 23, Valkeala

(jos käytössä google maps, perille löytää käyttämällä Kirvesniementie 23)

Niina

Niina & Axu

Heippa!

Olen Niina Forsblom, kouvolalainen koiraihminen henkeen ja vereen. Perheessäni on kautta aikojen ollut koiria, eri kokoisia ja näköisiä. Vuonna 2005 koiraharrastukseni lähti jyrkkään nousuun, kun elämäni suurin rakkaus, ruskea dobermann uros Axu tupsahti elämääni. Tähän päivää mennessä on tullutkin sitten tehtyä vaikka sun mitä koiramaista agilitystä suojeluun, kun kaikkea on pitänyt kokeilla. Lisää puuhailuista ja koiristamme voit lukea CC team- valikon alta.

Itsekin kautta aikojen oltuani hierojien ykkösasiakas, tiedän hyvin hieronnan vaikutukset, sen tärkeyden ja alettuamme tavoitteellisesti treenaamaan koiriemme kanssa valjakkourheilua, koin tarpeelliseksi aloittaa huoltaa myös koirieni lihaksistoa säännöllisesti. Tästä kiinnostuneena löysinkin itseni Tampereen Urheiluhierojakoulusta, josta valmistuin heinäkuussa 2010 koirahierojaksi.

Matkan varrella on kovasti ja paljon opittu uutta ja täydennetty vanhaa oppia koiramaailmasta. Koulutuksen aikana perehdyimme koiran anatomiaan ja lihashuoltoon monipuolisesti ja erittäin kattavasti. Oppiamme olivat tukemassa koirahierojat Päivi Kilponen sekä Piipa Takala, eläinfysioterapeutti Kirsi Piispanen, osteopaatti Leena Piira, ulkomuototuomari Päivi Eerola sekä MMM tutkija Riitta Kempe.

Koulun aikana teimme myös asiakashierontoja koululla viikottain. Tämän lisäksi etätehtävänä oli suorittaa projektikoira- hierontoja vähintään 100h, joka on mielestäni valmisti itseäni melkoisesti tulevaan. Olenkin erittäin kiitollinen kaikille prokkis- koiruuksilleni, ilman teitä en olisi nyt tässä!

Työharjoittelussa olin Anjalan Eläinlääkäriasemalla eläinlääkäri Hannu Pajulahden ja eläinlääkäri Anna- Maija Arosen opissa ja Hyvinkäällä Koirakylpylä Onnenkoirassa tutustumassa koirien täysihoitolan arkirutiineihin. Viimeisen harjoitteluni suoritin kesäkuussa 2010 Utin jääkärirykmentissä päästen seuraamaan "oikeiden" työkoirien elämää.


Ninnu


Kouluttautuminen:

2009-2010 Tampereen Urheiluhierojakoulu/ koirahieroja
2011-2012 Koulutuskeskus Salpaus/ trimmaaja
2016 Stecco Fascia Manipulation Veterinary leve1 (Tuulia Luomala/ Mika Pihlman)
2016 Koiran biomekaniikka 1 (Jaana- Kaisa Timonen)
2017 Stecco Fascia Manipulation Veterinary level2 (Tuulia Luomala/ Mika Pihlman)
2016-2017 Intotalo/ yrittäjän AT
2019-2020 Valmentajan ammattitutkinto/ Suomen Urheiluopisto Vierumäki

Toiminut luennoitsijana useille eri seuroille ja yhdistyksille/ yhteisöille.
Toiminut luennoitsijana Tampereen Koirahierojakoulussa (urheilukoirat, caset ja yrittäjyys) (2010- ).
Toiminut opettajan sijaisena Valkealan opistolla Kennel10- luokan oppilaille kennel aineissa (2015-2017).
Toiminut luennoitsijana Koulutuskeskus Salpauksessa (urheilukoirat ja ruokinta) (2017-).