Sähköinen ajanvaraus

Yhteystiedot

Canin Care
Tmi Niina Forsblom
Y-2518622-7

IG: canincare

Niina
niina (at) canincare.com
+358405923318
Käytössä myös whats app!

os.
Kirvesniemenranta 23, Valkeala

(jos käytössä google maps, perille löytää käyttämällä Kirvesniementie 23)

« Takaisin

Nutrolin- iho & turkki

Kauneutta ja terveyttä sisältä päin: kun iho on tasapainossa, ei tassurasvoja tai muita ulkoisia tuotteita tarvita. Aikuisella koiralla iho, turkki ja polkuanturat ovat yleisen hyvinvoinnin mittareita, joita omistajan kannattaa seurata. Nutrolin® Ravintoöljy on patentoitu öljyseos, joka sisältää välttämättömiä rasvahappoja (LA ja ALA) ja niiden aineenvaihduntatuotteita (GLA ja SDA). Seosta on täydennetty luonnollisella, suojaavalla antioksidanttipaketilla.

Nutrolin® Ravintoöljyllä on tehokas kaksoisvaikutus: se huolehtii ihon, turkin ja polkuanturoiden hyvinvoinnista päivittäin ja lisäksi se tukee iho-ongelmien lääkehoitoa. Patentoitu öljyseos auttaa koiraa tekemään turkista rodunomaisen; ei pehmennä karkeaa karvaa tai rasvoita silkkistä turkkia.

Nutrolin® Ravintoöljyn puhtaat, elintarvikelaatuiset raaka-aineet, hyvä maittavuus ja positiiviset käyttökokemukset ovat tehneet siitä jo tuhansien koiraihmisten suosikkiöljyn! Sillä voidaan helposti täydentää koiran ruokavaliota aina kuivaruoasta raakaruokintaan.  Ainutlaatuisesta öljyseoksesta hyötyvät yhtä lailla näyttely-, käyttö- ja kotikoirat - myös pinnan alla. Sisältää saman verran luonnollista, arvokasta E-vitamiinia kuin vehnänalkioöljy. Ei yliannostuksen vaaraa. Suositellaan aikuisille koirille.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
275 ml20.00 €
1000 ml53.00 €