Sähköinen ajanvaraus

Yhteystiedot

Canin Care
Tmi Niina Forsblom
Y-2518622-7

IG: Canin Care

Ajanvaraus mieluiten viestitse/ whatsappilla. Myös osa vapaista ajoista varattavissa sähköisellä ajanvarauksella.

HUOM!
Osoite muuttunut 1.8. alk.:

Kirvesniemenranta 23
45370 Valkeala
(google maps löytää Kirvesniementie)

Koirahieronta/
Trimmaus/ Hammashuolto/
Kurssit ja luennot

Niina
niina (at) canincare.com
+358405923318

Uusimmat tuotteet

Happy Dog kuivalihat75g puolikuivaa lihanamua saa koiran kuin koiran "nuolemaan tassujaan".Lue lisää »
« Takaisin

Non-Stop tossutSolid tossu:

Tossuissa on kaksinkertainen cordura kangas, joka tekee niistä hyvin kulutusta kestävän pysyen kuitenkin pehmeänä ja mukavana koiran tassuille. Elastinen tarranauha takaa napakan istuvuuden ja vauhdissa pysyvyyden. Tossussa on joustava tarranauha, joka varmistaa täydellisen istuvuuden mille tahansa koiralle. Solid Bootie on ihanteellinen harjoituksiin sulalla maalla ja soralla. Sisäkangas on pehmeää nylonia, kun taas ulkokangas on kestävää 1000 D tiiviisti kudottua nylonia. Tossut kuluvat, mutta Solid socks tossu on kestävä.
4kpl/pakkaus

Lumisukka (long distance bootie):

Tossut ovat erittäin kevyet ja antavat koiralle lujan otteen talvisiin pintoihin. Elastinen tarranauha varmistaa, että tossu sopii mihin tahansa tassuun. Tossun muoto tarjoaa tassuille tilaa liikkua luonnollisesti. Käytämme tiiviisti kudottua nylonia tossuissa. Tämä tossu on optimaalinen käytettäväksi talvella, jolloin se suojaa tassua jäältä, lumelta ja suolalta. Long distance bootie tassutossu on kestävä lumella, mutta kuten kaikki tossut, ne kuluvat.

4kpl/ pakkaus
10kpl/ tukkupakkaus

Protector tossu:

Nämä koirien tossut on valmistettu 5-tason viiltosuojatusta materiaalista ja lisäksi pinnoitettu nitriilikumilla. Kumi tekee tossuista vettähylkivän ja tossut pitävät hyvin myös liukkailla alustoilla. Kehitimme Protector tossut valjakkoajoon ja vaelluksille, mutta ne soveltuvat hyvin kaikille koirille, jotka tarvitsevat suojan anturoilleen. Tossujen sisäpinnalla ei ole saumoja, jotka voisivat hiertää tassuja. Pehmeiden materiaalien ansiosta koiralla säilyy hyvä tuntuma erilaisia pintoja vasten. Tossut kiinnitetään joustavalla tarranauhalla, jolloin ne pysyvät paremmin jalassa. Protector tossut myydään neljän pakkauksissa.

4kpl/ pakkaus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Solid tossu XS20.00 €
Solid tossu S20.00 €
Solid tossu M20.00 €
Solid tossu L20.00 €
Solid tossu XL20.00 €
Lumisukka XS11.00 €
Lumisukka S11.00 €
Lumisukka M11.00 €
Lumisukka L11.00 €
Lumisukka XL11.00 €
Lumisukka tukkupakkaus L (ovh25,00)20.00 €
Lumisukka tukkupakkaus XL (ovh25,00)20.00 €
Protector tossu L26.00 €
Protector tossu XL26.00 €